Koolijuhi lühike mälu: dokument tõestab, et ta pidi teadma 15 000 euro saamisest (5)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ütles Tallinna Kunstigümnaasiumi direktor Mari-Liis Sults, et tema ei tea kust ja kuidas 15 000 eurot raha kooli kontole saabus. Täna saatis aga linnavolikogu juba märtsis koolijuhi allkirjastatud taotluse linnahalli projekti rahastuseks. 

«Ma ei ole mitte midagi palunud, ma ei ole midagi teinud ja see raha on lihtsalt minu eelarve peal,» selgitas Sults, kuidas 15 000 eurot linna raha saabus talle endalegi teadmata kooli kontole.

Naise väidetele saadeti aga täna linnavolikogust vastu Mari-Liis Sultsi poolt selle aasta 15. märtsil digitaalselt allkirjastatud taotlus. Koolijuht palub dokumendis linnahalli projekti läbi viimiseks eraldada Tallinna Kunstigümnaasiumi eelarvesse sihtotstarbeliselt 15 000 eurot kruntvärvi ja graafikavahendite ostmiseks.

«Mina pole ühtegi raha taotlenud, see on nüüd väljamõeldis,» kommenteeris Kunstigümnaasiumi direktor Mari-Liis Sults linnavolikogu saadetud dokumenti. Öeldes, et tema allkirjastatud kehtiva allkirjaga dokument on toimetusel olemas, muutis naine juttu. «No väga tore, siis ma lihtsalt ei mäletanud seda,» lausus koolijuht. Mari-Liis Sults lisas, et kool kirjutab tihti linnale taotlusi ja seetõttu läkski linnahalli projekti taotlus tal meelest.  

/ Tallinna Linnavolikogu
/ Tallinna Linnavolikogu Foto: Tallinna linnavolikogu
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles