Pealinna noorpoliitik uhkustab oma vandalismiga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algaja noorpoliitiku stiilinäide Sitsi süstlavahetuspunkti juures.
Algaja noorpoliitiku stiilinäide Sitsi süstlavahetuspunkti juures. Foto: Facebook

Kohalikel valimistel Savisaare ja Tegusa Tallinna nimekirjas kandideeriv noormees Dmytro Gaievoi uhkeldab sotsiaalmeedias sellega, et käis vandaalitsemas Põhja-Tallinnas avatud Sitsi süstlavahetuspunktis.

Gaievoi on oma sotsiaalmeedia kontole pannud pildi endast soditud ukse taustal, aga ka sinna jäetud kirjast tekstiga «Olge te neetud, te ei ole inimese. Surm! Surm! Minge minema!». Noormehe sõnul suhtles ta süstlavahetuspunkti juures elavate inimestega, kes on tema sõnul meeleheitel. «Ma ei tea, kas käitusin õigesti, aga teisti hetkel ei suutnud. Haarasime koos kohalike poistega kätte, mis juhtus olema, ja tegime, mida tegime. Otsustage ise,» kirjutab ta.

Vandalismi õigustav Raimond Kaljulaidi postitus. / facebook
Vandalismi õigustav Raimond Kaljulaidi postitus. / facebook Foto: Facebook

Kui reedel teatas Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid Facebookis, et tema seda tegu hukka ei mõista, siis hiljem võttis ta selle postituse maha.

Tervise Arengu Instituut avast Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval süstlavahetuspunkti, kuid selle vastu on nii kohalikud elanikud kui ka linnaosavanem Raimond Kaljulaid. Süstlavahtuspunkti sulgemiseks on abi otsitud nii juristide kui ka riigikontrolli käest. Aga on püütud ka ruumide omanikku mõjutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles