Priit Leito: TV3 esitab Eesti Energiale kindlasti kahjunõude

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Leito.
Priit Leito. Foto: Mihkel Maripuu

TV3 tegevjuhi Priit Leito sõnul rehkendavad nad praegu just kokku oma kahjusid, mis tekkisid seoses eileõhtuse voolukatkestusega parimal eetriajal.
 

Leito ütles, et täna õhtuks peaks Eesti Energiale esitatava kahjunõude suurus teada olema.

«Õnneks ei olnud me elektrita kaheksa tundi, nagu Eesti Energia voolukatkestus kestis,» tõdes telejuht. «Meil oli endal UPS-süsteem, mis pidas vastu pool tundi ning panime tööle ka generaatori, aga 40 minutit eetriauku siiski tuli ning see juhtus just kõige magusamal teleri vaaatmise ajal. See tähendab, et otsesed kahjud on väga suured, kuid neile lisanduvad ka kaudsed kahjud.»

Leito kinnitas, et TV3 kliendileping võimaldab Eesti Energialt kahjude korvamist nõuda. Telejaama 15 aasta pikkuse ajaloo jooksul oli eilne pikem voolukatkestus juba kolmas. Varasemalt on Eesti Energia kahjud korvanud, seega on lootust ka nüüd raha tagasi saada.

Eile õhtul kell 21.06 toimus Lasnamäel Peterburi tee piirkonnas elektrikaabli rike, mille tagajärjel jäi vooluta 51 klienti, nende hulgas ka TV3, raadiojaamad Star FM ja Power Hit Radio ning Starmani Lasnamäe tugijaam.

Elektrivarustus taastati täna varahommikul kell 4.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles