Galerii: politsei sulges pommikahtluse tõttu Tallinnas osa Liivalaia tänavast (3)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai täna õhtul teate kahtlasest kotist Liivalaia tänaval Stockmanni kaubamaja lähistel, politsei sulges pommikahtluse tõttu rohkem kui pooleks tunniks liikluse.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Seiko Kuik ütles Postimehele, et teade kahtlasest kotist Liivalaia tänava bussipeatusest laekus kell 16.28.

Päästeameti pommirühm kontrollis pommiroboti abil koti sisu. Selgus, et kotis olid vanad riided. Politsei avas Liivalaia tänava taas liikluseks mõni minut pärast kella 17.

Politsei sulges koti kontrollimise ajaks inimeste ohutuse tagamiseks Liivalaia tänava Tartu maanteest kuni Olümpia hotellini. Sel ajal tekkisid piirkonda suured liiklusummikud.

Suletud tänavalõigul tekitasid suurt segadust Stockmanni kaubamaja Hullude Päevade kampaania ostlejad, kes keerasid autodega parkimismajast Liivalaia tänavale ja avastasid, et edasi ei ole võimalik sõita.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles