Tallinnas teadmata kadunuks jäänud 10-aastast tüdrukut pole endiselt leitud (5)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud laps turvakaamera piltidel.
Kadunud laps turvakaamera piltidel. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste abi 10-aastase Laura leidmisel, keda nähti viimati eile kella 10 paiku Tallinna sadamapiirkonnas.

Politseinikud tegid kindlaks, et tütarlaps liikus kella 10 ajal Tallinnas D-terminalist Jõe tänava suunas. Laural on küll telefon kaasas, kuid see on välja lülitatud. Öösel otsiti last mitmest paigast ning info anti edasi ka turvapatrullidele, kuid tüdrukut pole veel leitud. Politsei on teavitanud ka Soome ja Rootsi piirivalvet veendumaks, et tüdruk pole riigist lahkunud.

Laural oli seljas tumesinine jope, sinised sukapüksid, tumesinine kooliseelik ja seljas värviliste ruutudega suur koolikott.

Politsei palub kõigil, kes märkavad kirjeldusele ja fotodele vastavat tüdrukut, anda palun sellest teada hädaabinumbril 112 või infotelefonil 612 3000.

Laura D-terminalis. / Politsei
Laura D-terminalis. / Politsei Foto: Politsei- ja piirivalveamet

«Politseile on laekunud mitu vihjet ning neid kõiki kontrollitakse. Lisaks veendume, et ta ei ole läinud mõne reisilaeva pardale. Politseinikud on otsinud Laurat raamatukogudest ning suhelnud hobusetallidega, kuna talle meeldivad hobused. Kõikidele patrullidel on Laura kirjeldus edasi antud ning nad aitavad tüdrukut leida,» ütles politsei pressiesindaja Seiko Kuik neljapäeva lõuna ajal.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles