Savisaar: Nõmme turust saab munitsipaalpood

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi osa Nõmme turu müügipindadest on korrastatud, leidub seal ka palju lagunenud kohti, mis meelitavad ligi kasse, koeri ja kahjureid.
Kuigi osa Nõmme turu müügipindadest on korrastatud, leidub seal ka palju lagunenud kohti, mis meelitavad ligi kasse, koeri ja kahjureid. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles täna linnavalitsuse pressikonverentsil, et uuendamisel olevast Nõmme turust kujuneb munitsipaalpood.

«Kõik see, mida teeme Nõmme turu väljaehitamiseks, on seotud munitsipaalpoodide rajamise kavaga,» vastas Savisaar ajakirjaniku küsimusele, kas linn on edasi arendamas linnapea välja käidud mõtet munitsipaalpoodide rajamisest.

«Ma arvan, et oma vormilt Nõmme turg muutubki munitsipaalpoeks,» lisas ta.

Savisaare sõnul ei nõustu ta suhtumisega, et munitsipaalpoed on halvad asjad. «Arvan, et inimesed on rahul sellega, et tulevad munitsipaalpoed,» märkis ta.

 ARHIIV! Savisaar tahab toidu hindu kontrollima hakata

Majandusprofessor: Savisaare ettepanek viib toidu defitsiidini

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles