Politsei viis loomade hoiupaigast seal märatsenud mehe

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade hoiupaik Tallinnas.
Loomade hoiupaik Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Tallinnas tegutseva MTÜ Loomade Hoiupaik kinnitusel märatses täna hommikul nende territooriumil noa ja gaasiballooniga varustatud mees, kelle politsei kinni pidas.

«Kolmapäeva, 22. oktoobri hommikul, enne Viljandi maantee 24D asuva hoiupaiga avamist, tungis majja narko- või alkoholijoobes keskealine mees,» vahendas teade hoiupaiga kodulehel.

Hoiupaiga andmeil lükati uksele prõmmijale vastu läinud administraator jõhkralt vastu seina ja mees tungis sõnagi lausumata edasi.

«Talle järele jooksnud hoiupaiga töötajale astus mees vastu, käes kaheteraline nuga, mille peale töötaja helistas politseisse. Telefonikõne ajal oli mees jõudnud õue, kus ta vabastas aedikust väidetavalt talle hoiule antud koera ja suundus koos sellega lähima väljapääsu poole,» teatab uudis kodulehel.

«Saanud uksest taas majja, haaras mees taskust gaasiballooni ja kasutas hoiupaiga töötajate eemalhoidmiseks gaasi. Järgnenud kähmluses suudeti ründajal käest lüüa nii gaasiballoon kui ka nuga ja ta kahjutuks teha. Kogu intsidendi käigus sai vigastada ka üks hoiupaiga töötaja,» kirjutatakse uudises.

«Meie eriline tänu kuulub politseile - patrull jõudis kohale tõesti loetud minutitega, asume aga linna ääres. Kohalesaabunud politseipatrull leidis vägivallatseja taskutest lisaks äravõetud noale veel kolm eri kuju ja otstarbega nuga, kokku terve arsenali. Käeraudadesse pandud mees lubas meid ka edaspidi külastada kuid loodame, et kohus otsustab ta mõneks ajaks ühiskonnast isoleerida,» seisab kodulehel.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp kinnitas Postimees.ee'le, et täna hommikul hoiupaigas intsident tõesti aset leidis, kuid selle täpseid asjaolusid ei saanud ta veel kommenteerida.

Tema sõnul ei ole juhtunu detailid päris täpselt teada ning politsei tegeleb kõikide asjaolude tuvastamisega.

Küll aga kinnitas ta, et politsei viis hoiupaigast minema ühe isiku, kes siiani politseis viibib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles