Tallinna noored valisid 21-liikmelise noortevolikogu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linna noortevolikogu.
Tallinna linna noortevolikogu. Foto: www.tallinn.ee

Tallinna noored valisid eelmisel nädalal kolmel järjestikusel valimispäeval linna noortevolikogu seitsmenda koosseisu 21 liiget.

Noortevolikokku valiti seitse õpilaste, seitse üliõpilaste ja seitse noorteühenduste esindajat, teatas linnavalitsuse pressiesindaja.

Noorteühenduste sihtrühmas osutusid valituks Linda Maria Laane, Diana Kaev, Valentina Grišina, llgar Kulijev, Kristo Enn Vaga, Karl Mattias Sepp ja Raul Kruusa; üliõpilaste grupis valiti volikogu liikmeteks Helena Lattik, Ivar Juhkam, Sander Andla, Kristina Funk, Sanne Org, Kadri-Ann Freiberg ja Merilin Anijärv ning õpilaste seas said noortevolikokku hääletatud Iiris Niitsoo, Silvia Kirillo, Eva-Liina Metsaluik, Henry Mölder, Andrei Pankratov, Philip Lomakin ja Markus Rosin.

Noortevolikokku said kandideerida 14–26-aastased noored, kelle elukohaks rahvastikuregistri andmetel on Tallinn. Uus koosseis alustab tööd novembris. Tallinna linna noortevolikogu osaluskogu, mille eesmärgiks on Tallinna noorte huvide esindamine ja kaitsmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles