Fotod ja video: lennujaam haukab järjekordse tüki pilpakülast

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõne kuu eest ilmusid lennujaama taguses Soodevahe külas aiamajade väravatele kurjakuulutavad sildid: 1. novembrist algab lennuliiklusala laiendamine ning selleks ajaks olgu plats puhas.

Selle ajaga on olukord pilpakülas märgatavalt muutunud. Mõni suvilaomanik lammutas aiamaja maha ja võttis kaasa kõik materjalid, mis vähegi midagi väärt olid. Mõni teine jättis maha kõik, mis oli.

Ehituse alla jääva ala kaugemas servas valvab üht aiamaja juba aastaid ketikoer, kelle päevad mööduvad üksinduses ketti kõlistades ja harvade möödujate peale haukudes. Võib-olla pääseb temagi nüüd parema elu peale, aga võib-olla hoopis vastupidi.

Töömehi ega suuri masinaid 1. novembril veel Soodevahes näha polnud. See-eest liikus ringi mõni järelkäruga sõiduauto ja kaubik, kuhu tõsteti valimatult kõik vähegi metalli sisaldavad esemed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles