Harku järve äärde rajatakse disc golf'i keskus (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse plaan
Keskuse plaan Foto: Discland

Haaberstisse Harku järve äärde rajatakse disc golf'i keskus Discland.

Uue keskuse õuealale on planeeritud 18 korviga disc golf'i-rada, viis korviga lasterada, lauamängude ala ja 95x40m disc golf'i harjutusala. Käesoleva aasta detsembris avatakse keskuses disc golf'i 2x200 ruutmeetrine treeningsaal. Disclandi rajajateks on kettagolfi entusiastid, kes soovivad seda põnevat ja täisväärtuslikku elustiili pakkuvat terviseliikumise vormi ka laiemale avalikkusele tutvustada, teatas Haabersti linnaosavalitsus.

Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on väga tänuväärne, et Haaberstisse rajatakse selline tervislikku liikumist propageeriv keskus. «Keskuse rajaja ja idee autor on Keila discgolfar Tommy Markus. Abikäteks on tema oma pere ja Discrafti tiimi liikmed. Uude keskusesse on oodatud kõik, nii lapsed kui ka eakad. Algajad saavad keskusest esimesed õppetunnid disc golf'iga tutvumisel ja edasijõudnud saavad trenni teha kogenud instruktorite abiga. On väga tervitatav, et Haabersti elanikud saavad kodule lähedal mitmekesistada oma liikumisharrastusi ja tunda rõõmu aktiivsest liikumisest õues,» ütles Jürgenson.

Keskuse eestvedaja Tommy Markuse sõnul on kogu keskuse avamise tähtaeg 1. mai 2018. «Alates 1. novembrist on igapäevaselt avatud Paldiski mnt 124b asuvas keskuse ruumides poeosa koos sinna juurde kuuluva olenguruumiga. Keskuse avamine etapiviisiliselt on tingitud sellest, et soovime keskust tervikuna välja arendada koostöös kasutajatega. Nagu ka meie slogan «kogupere disc golf'i-keskus» ütleb, soovime oma keskuses pakkuda meeldivaid ajaviitmise vorme igale vanusele. Meilt leiab tegevust nii pisipõnn kui ka soliidses vanuses vanavanem,» ütles Markus.

«Alates novembrist oleme igapäevaselt avatud ning tutvustame külastajatele oma ruume ja tulevikuplaane. Kevadel korraldame Haabersti elanikele perepäevi, kus inimesed saavad tulla kogu perega disc golf'iga tutvuma, et avastada uus liikumisharrastus oma kodu lähedal,» jätkas Markus.

Praegu ootab keskuse külastajaid siseruumides disc golf'i tuba, kus on võimalik harjutada lähimängu ja analüüsida enda hetkevormi suurelt 3x2m ekraanilt, disc golf'i-pood ning lugemisnurk noortele. Lisaks on sünnipäevade  ja ürituste jaoks mõeldud ruumid, mis sisaldavad kööginurka, lauajalgpalli ja elektroonse noolemängu võimalust ning  X-Box/Playstationi mängutuba.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles