Riisalu: Ühistupangast on võimalik teha täiesti normaalne pank

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Toomas Tatar

Tallinna abilinnapeakandidaat Aivar Riisalu toetab nii Ühistupanga kui ka Tallinna Televisiooni tegevuse jätkamist. 

Sügisestel kohalikel valimistel IRLi nimekirjas Tartu linnapeaks kandideerinud Aivar Riisalu, kes tänasel pressikonverentsil esines hoopis Tallinna ettevõtlus- ja innovatsioonivaldkonna eest vastutava abilinnapeakandidaadina, toetab nii Eesti Ühistupanga kui ka Tallinna Televisiooni tegevuse jätkamist. 

«Ühistupangast on kindlasti võimalik teha täiesti normaalne Eesti kapitalil põhinev pank,» ütles Riisalu ajakirjaniku küsimusele vastuseks. Tallinna Televisiooni puhul tõstis Riisalu esile tehnilist varustatust ning meeskonda. «Ta kindlasti peab oma sisu muutma – ja ta on seda täna päris palju teinud – ja arvan, et TTV on televisioon, mis telemaastikul edasi eksisteerib. Seda enam, et meil on Eestis piisavalt palju inimesi, kellele kommertskanalite kättesaadavus täna ei ole tagatud,» selgitas Riisalu.

Abilinnapeakandidaat toonitas, et asjade sulgemise ja lõpetamise asemel eelistab ta probleemidele läheneda sisuliselt. 

Abilinnapeakandidaadi Aivar Riisalu vastutusvaldkonnaks on ettevõtlus ja innovatsioon. Märksõnadena oma edasisest tegevusest tõi Riisalu välja Ühistupanga, Tallinna Televisiooni, linnapoe, tööstuspargid ja ka koostöö ülikoolidega.

Loe pikemalt: 

Riisalu paljastas Tartu volikogust Tallinna üle tulemise tagamaad 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles