Tallinna linnavalitsuse uus koosseis pidas esimese istungi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsuse uus koosseis. Abilinnapead Vadim Belobrovtsev, Andrei Novikov, Züleyxa Izmailova, Tõnis Mölder, linnapea Taavi Aas, volikogu esimees Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Aivar Riisalu, Eha Võrk ja Kalle Klandorf.
Tallinna linnavalitsuse uus koosseis. Abilinnapead Vadim Belobrovtsev, Andrei Novikov, Züleyxa Izmailova, Tõnis Mölder, linnapea Taavi Aas, volikogu esimees Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Aivar Riisalu, Eha Võrk ja Kalle Klandorf. Foto: Tallinna linnavalitsus

Talinna linnavalitsuse uus koosseis pidas täna esimese istungi, vabastades teenistusest linnaosavanemad ning määrates nende asendajad uue vanema ametisse nimetamiseni.

Tallinna linnavolikogu valis eile linnapeaks keskerakondlase Taavi Aasa. Uues linnavalitsuses on seitse abilinnapead, kellest viis on Keskerakonna liikmed. Isamaa ja Res Publica Liidust välja astunud abilinnapea Aivar Riisalu ei kuulu praegu ühtegi erakonda. Züleyxa Izmailova on roheliste esimees.

Abilinnapeade tööjaotus

Tõnis Mölder (28) – sotsiaal- ja tervishoiuamet

Aivar Riisalu (56) – ettevõtlus, turism ja innovatsioon

Eha Võrk (55) – linnavaraamet ja kõik linna ehitusobjektid, v.a tee-ehitus

Andrei Novikov (35) – linnaplaneerimine

Vadim Belobrovtsev (39) – haridus, kultuur, sport

Kalle Klandorf (61) – kommunaal- ja transpordiamet, mupo

Züleyxa Izmailova (32) – keskkond, linnaelanike kaasamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles