Baarikangelane üritas purjuspäi koju rallida

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Kollaaž Laura Kangur / Foto Urmas Luik, Ants Liigus

Neljapäeval Tallinnas baaris magama jäänud ja sealt välja saadetud purjus mees otsustas istuda oma BMWsse ja sõitma hakata, G4S turvatöötajate abiga õnnestus politseil juht kinni pidada.

Neljapäeva öösel kell 2.54 sai G4S väljakutse Tallinna kesklinnas asuvasse baari, teatas G4S. Sinna saabunud turvatöötajad leidsid eest kaks alkoholijoobes meest, kes olid laua taha magama jäänud. Turvatöötajad äratasid mehed üles.

Üks purjuspäi uinunud meestest lahkus seepeale baarist, teine keeldus lahkumast. Ütles, et on poksija ja ähvardas turvatöötajatele kallale minna. Turvatöötajad ei lasknud end sellest häirida ja palusid mehel baarist välja minna. Lõpuks otsustas silmanähtavalt alkoholijoobes mees siiski lahkuda.

Turvatöötajad märkasid, et mees istub autosse ja tuletasid talle meelde, et ta purjus peaga sõitma ei läheks. Seepeale otsustas mees mõnda aega autos muusikat kuulata. G4S turvatöötajad jäid veel sündmuskohale ja jälgisid mehe tegevust. Kui purjus mees auto käivitas ja sõitma hakkas, püüdsid turvatöötajad teda peatada, kuid see ei õnnestunud. Seepeale teatasid nad roolijoodikust politseile ja asusid meest patrullautodega jälitama.

Pärast lühikest aega autol sabas sõitmist märkasid turvatöötajad politseipatrulli ja andsid korrakaitsjatele tuledega märku. Politsei pidas BMW kinni ja tuvastas mehel alkoholijoobe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles