Tallinn tahab maksta Savisaarele lahkumishüvitist ligi 15 000 eurot (13)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Tallinna linn tahab maksta ametist lahkuvatele abilinnapeadele Mihhail Kõlvartile ja Merike Martinsonile ning linnapea kohusetäitja Taavi Aasale ja ekslinnapeale Edgar Savisaarele lahkumishüvitist.

Savisaarele ette nähtud lahkumishüvitis tuleb kolme kuupalga ulatuses ehk kokku 15 865,20 eurot, kirjutab ERR. Abilinnapea Merike Martinsonile makstakse eelnõu kohaselt kuue kuu ametipalga suurune hüvitis ehk 25 323,30 eurot ning Kõlvart ja Aas saavad kumbki hüvitise kolme kuupalga ulatuses ehk mõlemad 12 661,65 eurot.

Volikogu kinnitab otsuse neljapäevasel istungil.

Raivo Aeg: kui teenistussuhe jätkub, on lahkumishüvitise maksmine põhjendamatu  

Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsioon teatas, et taunib linnavalitsuse liikmetele põhjuseta suure lahkumishüvitise maksmist. «Tallinna linnavalitsuse liikmetele lahkumishüvitise määramine, vaatamata sellele, et Taavi Aas jätkab tööd sisuliselt samas ametis ja Mihhail Kõlvart hakkab saama senisest veel suuremat palka, on põhjendamatu kasusaamise võimaldamine linlaste arvelt,» ütles Tallinna linnavolikogu liige Raivo Aeg. «Tallinn jätkab raiskamise kursil.»

Kommentaarid (13)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles