Fotod: Keskerakond pani paika neli linnaosavanemat kaheksast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu esimehe Jüri Ratase ja Tallinna linnapea Taavi Aasa ettepanekul kinnitati täna kaheksast linnaosavanema kandidaadist neli: Mustamäe, Lasnamäe, Põhja-Tallinna ja Haabersti.

Tallinna suurima linnaosa – Lasnamäe – juhina jätkab ettepaneku kohaselt Maria Jufereva. Samuti jätkavad Haabersti ja Põhja-Tallinna linnaosavanem, kelleks on vastavalt Marek Jürgenson ja Raimond Kaljulaid. Mustamäe linnaosavanema kandidaadiks nimetati Lauri Laats, kes on töötanud nii Mustamäe linnaosavanemana kui ka linnavolikogu aseesimehena. 

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas pressiteate vahendusel, et kõigil täna nimetatud linnaosavanemate kandidaatidel on linnaosa juhtimise kogemus, mis annab neile tugeva stardipositsiooni oma senise töö jätkamiseks. «Tallinna elanikud andsid täna arutatud kandidaatidele valimistel väga tugeva toetuse. Tallinna nõukogu usaldas linnaosa arendamise kindlalt nende kätte,» sõnas Ratas.

Ta lisas, et nüüd algab töö lubaduste elluviimiseks. «Olen veendunud, et täna esitatud Põhja-Tallinna, Lasnamäe, Haabersti ja Mustamäe linnaosavanema kandidaadid teevad seda tööd täie valmisoleku ning suure pühendumusega.»

Tallinna linnapea Taavi Aasa sõnul on kõik neli linnaosavanemat näidanud ennast võimeka juhina, lisaks on tema sõnul oluline, et pealinlased neid usaldavad. «Linnaosa vanemate roll on kindlasti olla lisaks kõigele muule ka kohalike inimeste hääl linnavalitsuses. Valimistulemused näitasid, et nad on oma tööd teinud hästi ja tallinlased seda ka hindavad,» ütles Aas. 

Kaheksast linnaosavanema kandidaadist esitati täna kinnitamiseks neli, sest Aasa sõnul on osa kandidaatidega arutelu veel käimas. Järgmisel nädala alguses tehakse erakonna Tallinna nõukogus ettepanek ka ülejäänud nelja linnaosavanema kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles