Galerii: ID-kaardi sertifikaatide uuendaja lõi ise oma järjekorrasüsteemi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) töötajad aitavad nädalavahetusel Tallinna, Tartu, Narva ja Pärnu kaubanduskeskustes ajutistes teeninduspunktides ID-kaartide kasutajatel sertifikaate uuendada.

Tallinna Ülemiste kaubanduskeskuses lõi PPA teenindaja inimeste ooteaja vähendamiseks ise oma järjekorrasüsteemi.

PPA töötaja jagas Ülemiste kaubanduskeskuses välja käsitsi valmistatud järjekorranumbreid, et inimesed ei peaks järjekorras ootama ja võiksid ostelda, samal ajal kui teistega tegeletakse.

ID-kaardi sertifikaate uuendama tulnud naine rääkis Postimehe fotograafile, et ootas Solarise kaubanduskeskuses poolteist tundi, kuid seal uuendamine ei õnnestunudki. Seejärel tuli ta Ülemiste kaubanduskeskusesse.

Laupäeval on ajutised PPA teenindused avatud Tallinnas Ülemiste keskuses, Kristiine keskuses ja Solarise keskuses. Tartus on teeninduspunkt avatud Lõunakeskuses ja Kaubamajas, Pärnus Port Arturis ning Narvas Astri Keskuses.

Pühapäeval on avatud teenindused Tallinnas Rocca Al Mare keskuses, Lasnamäe Centrumis, Solarise keskuses, Tartus Lõunakeskuses ja Kaubamajas ning Narvas Astri Keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles