Haabersti ja Mustamäe linnaosakogu kiitsid linnaosavanemate kandidaadid heaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti linnaosavanem kandidaat Marek Jürgenson.
Haabersti linnaosavanem kandidaat Marek Jürgenson. Foto: Mihkel Maripuu

Teisipäeva õhtul kokku tulnud Haabersti ja Mustamäe linnaosakogu kiitsid heaks Keskerakonna Tallinna nõukogu pakutud linnaosavanemate kandidaadid, kes nimetatakse tõenäoliselt homsel linnavalitsuse istungil ametisse.

Haabersti linnaosakogu koosoleku päevakorras oli linnaosakogu esimehe ja tema asetäitja valimine, arvamuse esitamine linnaosa vanema kandidaadi kohta, linnaosakogu komisjonide moodustamine ja komisjonide esimeeste valimine. Salajasel hääletamisel valiti linnaosakogu esimeheks keskerakondlane Kalev Kallo, keda toetas 15 linnaosakogu liiget. Esimehe asetäitjaks valiti 13 poolthäälega Irina Antonjuk samuti Keskerakonnast. Linnaosakogu andis ka oma heakskiidu Marek Jürgensoni kandidatuurile linnaosavanema ametikohale.

Mustamäe linnaosavanema kandidaat Lauri Laats
Mustamäe linnaosavanema kandidaat Lauri Laats Foto: Mihkel Maripuu

Mustamäe linnaosakogu esimesel koosolekul valiti linnaosakogu esimeheks endine linnaosavanema asetäitja, praegune linnavolikogu liige Maksim Volkov, linnaosakogu aseesimeheks valiti Aavo Vään. Samuti kiitis linnaosakogu heaks Mustamäe linnaosavanemaks esitatud Lauri Laatsi kandidatuuri.

Linnapea Taavi Aas avaldas teisipäeval lootust, et paberid liiguvad kiiresti ning et linnavalitsus saab juba kolmapäevasel istungil Haabersti ja Mustamäe vanemad ametisse nimetada. Samuti nimetatakse kolmapäeval ametisse Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva, kelle kandidatuuri on linnaosakogu juba varem heaks kiitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles