Talentide linn: kõik ühest kohast, liiklusummik kauba peale

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva lõuna ajal takistas Maakri tänaval liiklust kaubikujuht, kes leidis, et kui tema ei saa sõita sinna, kuhu tahab, siis peavad teised liiklejad ootama, kuni ta on oma tahtmise saanud.

Firma Kaupmees kirjadega kaubiku juht tahtis sooritada vasakpööret ühesuunaliselt Maakri tänavalt Tornimäe tänavale, kuid ei mahtunud ära, sest tänavanurgale oli pargitud üks Honda. Selle asemel, et sõita edasi või pöörata paremal olevasse parklasse, eelistas kaubikujuht keset teed seisma jääda ja niimoodi kogu tänaval liikluse sulgeda.

Mõni auto said kaubikust kõnniteel sõites mööda, kuid siis tuli üks teine kaubik, mis poleks sealt läbi mahtunud. Kaupmehe kaubikujuht aga keeldus teiste sõidukijuhtide palvetest hoolimata teed vabastamast. «Mina tahan sinna sõita ja mina ei saa. Mina juba kutsusin politsei, las nemad teevad sellele autole trahvi, mina ei lähe siit mitte kuskile,» korrutas ta nagu papagoi. Tema taga seisvaid sõidukeid polnud tema jaoks justkui olemaski.

Nii kulus ligi veerand tundi ja läbipääsu ootas juba mitukümmend sõidukit. Kuna tänav on kitsas ja ühesuunaline, siis polnud neil ka võimalust teises suunas sõita. Lõpuks tuli keemilisest puhastusest naisterahvas, kelle vilkuvate ohutuledega Honda oli intsidendi põhjuseks.

«No ei olnud ju kuskile mujal parkida. Eks tehke trahvi, kui tahate,» kehitas ta õlgu. Kui daam oli minema sõitnud, siis lahenes ka ummik, mis oli vähemalt osalt tingitud kaubikujuhi viletsast sõiduoskusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles