Politsei palub abi võimalike vägistamisohvrite tuvastamisel

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolavastus.
Fotolavastus. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Politsei pidas kinni vägistamises ja vägistamiskatses süüdistatava mehe, kes on sarnaseid kuritegusid toime pannud ilmselt eelmise aasta sügisest tänaseni. Sellega seoses palutakse endast teada anda kõigil, kes Tallinna või selle lähiümbruses rünnaku ohvriks langenud.

12. novembril ründas 30. eluaastates tugevama kehaehitusega meesterahvas Tallinnas Koplis ja Pelgulinnas kahte naist vägistamise eesmärgil. Ühel juhul jäi kuritegu katse staadiumisse.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo uurijad pidasid mehe kinni kolm päeva hiljem ning kohtu loal mees vahistati.

Uurijatel on alust arvata, et ohvreid võib olla veel, kuid nad ei ole endast politseile teada andnud.

Mees võis toime panna teisigi sarnaseid kuritegusid 2016. sügisest tänaseni. 

Kahtlustatav on 30. eluaastates tugevama kehaehitusega ja 180–185 sentimeetrit pikk mees. Kallaletungid võisid olla vägivaldsed ja lõppeda vägistamisega. Rünnakud võisid toimuda Tallinnas või selle lähiümbruses.

Uurimist juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Kuna menetlus on pooleli, ei ole võimalik täpsemat isikukirjeldust avaldada.

Politsei palub sellegipoolest kõigil, kes sellise rünnaku ohvriks on langenud, anda endast teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 5690 4272.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles