Vanalinnas alkounne vajunud mees istus ärkamise järel autorooli

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Söögikohas purjuspäi tukkuma jäänud mees otsustas üles ärgates autorooli istuda. Seda märganud turvatöötajad aitasid politseil purjus juhi kinni nabida.

Ööl vastu reedet, 1. detsembril kell 01.12 sai G4S patrull väljakutse Tallinna vanalinnas asuvasse söögikohta, kus magas alkoholijoobes mees. Saabunud turvatöötajad äratasid ta üles ja saatsid välja.

Õues läks purjus isik tänava äärde pargitud Range Rover maasturi juurde ja hakkas tuikudes mantlitaskust autovõtit otsima. Turvatöötajad palusid mehel mitte purjuspäi sõitma minna ja soovitasid tal takso tellida. Alkoholijoobes mees aga seda nõuannet kuulda ei võtnud,  istus autorooli ja käivitas mootori.

Turvatöötajad teavitasid juhtunust kohe politseid ja sõitsid maasturile järele.  Pool kilomeetrit eemal, Pärnu maanteel saabus politseipatrull ja pidas auto kinni.

Range Roverit roolinud keskealine mees keeldus alkomeetrisse puhumast ning politseinikud viisid ta alkoholijoobe kontrollimiseks veretesti tegema. Mehel tuvastati alkoholijoove ja tema suhtes algatati kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles