Bensiinivaras rammis turvatöötajat ja viit autot

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvatöötajat ramminud bensiinivarguses kahtlustatava sõiduk.
Turvatöötajat ramminud bensiinivarguses kahtlustatava sõiduk. Foto: G4S

Turvafirma G4S turvatöötajad pidasid neljapäeva õhtul Tallinnas koostöös politseiga kinni mehe, kes pärast bensiinivargust autoga põgenedes rammis turvatöötajat ning viit sõidukit, nende seas kahte G4Si patrullekipaaži.

Eile õhtul kell 21.56 jõudis G4Si juhtimiskeskusse paanikahäire ühest Ülemiste ristmiku juures asuvast bensiinitanklast, kus valget värvi Opelisse oli tangitud 967,85 krooni väärtuses bensiini ja seejärel kütuse eest tasumata ära sõidetud.

Juhtimiskeskus edastas info viivitamatult kõigile patrullidele ja vaid minut hiljem märkas üks G4Si ekipaažidest kahtlusalust sõidukit mööda Järvevana teed liiklemas.

G4Si patrullekipaaž järgnes varguses kahtlustatavale, jagades sündmustest jooksvalt infot juhtimiskeskusele, kes suunas ka teised patrullid sündmuskohale ja võttis ühendust politseiga.

Järvevana tee ja Pärnu maantee ristmikult suundus Opel kesklinna suunas ja keeras seejärel Pärnu maantee 131 juures tupikteele.

Opeli juht aga sõidukit tupikus ei peatanud, vaid hakkas suurel kiirusel tagurdades Pärnu maantee poole tagasi liikuma, sõites otsa kolmele tee servas parkivale autole.

Kokkupõrke tulemusena paiskus lahti Opeli kõrvalistuja poolne esiuks.

Ka see ei peatanud Opeli juhti. Sõiduk liikus edasi Pärnu maantee poole, paisates oma lahtise uksega eemale Opelile peatusmismärguande andnud turvatöötaja ja rammides seejärel G4Si ühe patrullauto esinurka.

Autolt löögi saanud turvatöötajal fikseeriti hiljem traumapunktis õlavarreliigese põrutus.

Opeli juht ei taltunud ka seejärel turvatöötaja tehtud hoiatuslasu peale ning rammis autoga ka teist G4S patrullekipaaži, pääses Pärnu maanteele ja lahkus kesklinna poole.

Koos politseiga järgnesid kahtlusaluse sõidukile ka G4Si ekipaažid.

Pärnu maantee 105 juures keeras Opel suurel kiirusel parkimismajja, sõites katki ees oleva tõkkepuu. Parkla esimeselt korruselt saadi kätte bensiinivarga avariiline sõiduk, kuid autos olnud isikud olid jõudnud lahkuda.

Koos politseiga asusid turvatöötajad kahtusalust ümbruskonnast otsima. Veidi aja pärast märkas üks turvatöötaja läbi trammiakna, et kirjeldusele vastav isik istub ühissõidukis.

Politsei pidas autosid mõlkinud ja turvatöötajale vigastusi tekitanud varguses kahtlustatava isiku kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles