Revisjonikomisjon koguneb Tondiraba spordihalli teemal erakorralisele istungile

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondiraba jäähall
Tondiraba jäähall Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjon koguneb Helve Särgava juhtimisel täna erakorralisele istungile, mille teemaks on Tondiraba spordikeskuse kohta tehtud audit.

 

Helve Särgava sõnul on auditis fikseeritud rikkumiste arv ja iseloom pehmelt öeldes ehmatavad. «Pärast auditiga tutvumist vajame kibekiiresti selgust, kes vastutab ning millised muutused teeb linn spordihalli juhtimises,» rõhutas revisjonikomisjoni juht Särgava. Ta lisas, et eelmisel nädalal tehti ka vastav järelepärimine abilinnapea Vadim Belobrovtsevile, kelle haldusalasse spordikeskus jääb. 

Kavas on ka arutleda, kuidas konkreetselt plaanitakse kasutada lisaeelarvest Tallinna Televisioonile eraldatavat 84 000 eurot. Selles osas oodatakse vastuseid andma juhatuse liiget Taavi Pukki. «Revisjonikomisjoni peamine ülesanne on olla valvur, et linna maksumaksjate raha kasutataks heaperemehelikult,» sõnas Särgava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles