Tallinnas kadunuks jäänud soomlane kukkus suure tõenäosusega Admiraliteedi basseini (1)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas jäi kadunuks soomlane Ari Saarilammi.
Tallinnas jäi kadunuks soomlane Ari Saarilammi. Foto: Kuvatõmmis Tero Niskaneni Facebooki lehelt.

Politseinikud on tänaseks jõudnud järeldusele, et kahe nädala eest kadunuks jäänud Soome ametiühingutegelane Ari Saarilammi kukkus Admiraliteedi basseini ja uppus. 

«Kogutud infot viitab kahjuks sellele, et Ari kukkus 24. novembril kella 23 paiku vette,» ütles Kesklinna jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko. Mehe surnukeha ei ole merest leitud.

Mirošnitšenko lisas, et kaamerasalvestistelt oli Arit näha ebakindlalt liikumas Kochi Aitadest Lootsi 11 ja Lootsi 13/1 majade suunas. Seejärel võttis ta suuna Admiraliteedi basseini poole.

«Koht, kus arvame, et Ari vette kukkus, jääb kaameratega kaetud alast välja. Küll aga on näha, kuidas muidu peegelsile meri hakkab kella 23 paiku lainetama,» rääkis Mirošnitšenko.

Politseinik lisas, et kui Ari oleks kai äärest naasnud, siis oleks turvakaamerasalvestised ka selle liikumise tabanud. «Seetõttu pean kurbusega ütlema, et on vägagi tõenäoline, et ta uppus. Tunneme kaasa Ari lähedastele,» lausus Mirošnitšenko.

Politseinikud kontrollisid Admiraliteedi basseini tuukrite sonarite ja Mereväe abil, kuid seni pole meest leitud.

Mehe pangakaarti ei ole pärast 24. novembrit kasutatud ja ka tema telefoni ei ole alates 25. novembrist sisse lülitatud. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles