Rahvusraamatukogus algas iga-aastane jõulukuu raamatunädal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12.–16. detsembrini toimub Eesti Rahvusraamatukogus traditsiooniline jõulukuu raamatunädal, mis sel aastal toob lisaks rohketele raamatupakkumistele ka väga põneva lisaprogrammi.

Raamatunädalal osaleb umbes 60 kirjastust. «Seekord tutvustavad oma raamatuid Ivo Linna, Mart Sander, Mihkel Raud, Doris Kareva ja Jaak Juske. Lisaks toimuvad Jaan Teppi, Indrek Hargla ja Valdur Mikita autogrammitunnid,» rääkis raamatunädala korraldaja Meeri Lille.

Lastele esitlevad Paul-Eerik Rummo ja Kaido Ole uut raamatut «Tihane tõstab tiibu» jne. Programmi kellaaegade kohta leiab lisainfot raamatunädala kodulehelt.

Üha suuremat populaarsust koguv raamatumüük Tallinnas, Eesti Rahvusraamatukogu fuajees on avatud teisipäeval kella 12–20, kolmapäevast reedeni kella 10–20 ja laupäeval kella 10–16. Sissepääs on kõigile tasuta.

Traditsioonilise raamatunädala lõpetab Ivo Linna ja Antti Kammiste kontsert laupäeval 16. detsembril kell 15. Ka kontserdile on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles