Tallinn korraldab järgmisel aastal lauluväljaku arhitektuurivõistluse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lauluväljaku klaassaal.
Tallinna lauluväljaku klaassaal. Foto: Tallinna lauluväljak

Tallinna linnavolikogu kinnitas neljapäevasel istungil muudatusettepaneku 2018. aasta eelarves, millega eraldati 100 000 eurot Tallinna lauluväljaku arhitektuurivõistluse korraldamiseks.

«2016. aastal moodustas Tallinna linnavalitsus lauluväljaku ala arendamiseks ajutise komisjoni,» ütles linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart, kes on ajutise komisjoni esimees.

«2017. aasta jooksul on komisjon oma tööga jõudnud nii kaugele, et saame lauluväljakul alustada vajalike uuringutega ning liikuda arhitektuurikonkursi väljakuulutamise suunast. Pidades silmas nii lauluväljaku üle-riigilist tähtsust kui ka investeeringute mahtu tulevikus on edaspidised arengud võimalikud ainult koostöös riigiga,» ütles Kõlvart.

Tallinna lauluväljaku ala arendamise ajutise komisjoni koosseisu kuuluvad Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA, Kultuuriministeeriumi, Eesti Kooriühingu, Eesti Arhitektide Liidu, SA Tallinna Lauluväljaku, Tallinna kultuuriameti, linnavaraameti ja linnaplaneerimise ameti esindajad. Komisjon koguneb uuesti 2018. aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles