Reidi tee projektis kaob Russalka juures mõlemas suunas üks sõidurada (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel avaldati Kadriorus Reidi tee vastu meelt.
Sügisel avaldati Kadriorus Reidi tee vastu meelt. Foto: Liis Treimann

Uues Reidi tee projektis kaob Russalka ristmiku juures mõlemas suunas üks sõidurada ning projekt liikluskoormuse kasvu ette ei näe, ütles linnapea Taavi Aas Vikerraadio saates «Uudis +».

Reedel käis koos Reidi tee juhtrühm, kes arutas vaidlusaluse Reidi tee projekti võimalikke muudatusi ning edasisi samme peale riigihanke luhtunuks tunnistamist liiga kõrge hinna tõttu, vahendas ERRi uudisteportaal.

Taavi Aas rääkis saates, et linn palus projekti koostajal K-projektil arvestada modelleerimise käigus väiksemate liikluskoormise kasvunumbritega kui projekti esimeses variandis.

«Me jõudsime lõpuks nii kaugele, et on võimalik Narva maantee Reidi tee ja Russalka ristmiku vahele jäävas osas vähendada tavaliikluse radasid ühe raja võrra mõlemas suunas. Suutsime ära jätta ka ühe mahapöörde rea Reidi teelt Narva maanteele pöördel,» rääkis Aas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles