Mustamäel sai liiklusõnnetuses surma 15-aastane nooruk (10)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval sai surma 15-aastane poiss, kes ronis Tallinnas Mustamäe teel haagise ja veoki vahelt läbi. 

Esialgsetel andmetel liikus Läti numbrimärkidega järelhaagisega veok suunaga Õismäe poole ning ummiku tõttu peatus Tammsaare teel ülekäigurajal, teatas politsei. Kaks last hakkasid teed ületama, ronisid veoki ning järelhaagise vahelt läbi, kuid kolmanda nooruki ajal hakkas veokijuht edasi sõitma. 15-aastane noormees sai õnnetuses raskeid vigastusi ning hukkus sündmuskohal.

Veokijuht, 43-aastane mees oli kaine ja omas vastava kategooria sõiduõigust. Sündmuskohal oli hea nähtavus.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine avaldab hukkunud noormehe lähedastele kaastunnet. «Noore elu kaotamine liikluses ei ole aktsepteeritav. Politsei ei väsi kordamast, et liikluses peab olema tähelepanelik ning mõtlematuid riske ei tohi võtta,» lisas Randlaine.

Sündmuse asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Kohapeal viibinud ERRi ajakirjaniku sõnul jäi suur järelhaagisega kaubaauto punase tulega seisma ülekäigurajale, nii et veoki esimene ots oli ühel pool ja haagiseosa teisel pool sebra.

Õismäe tee poole suunduv liiklusvoog on ajutiselt ümber suunatud.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles