Fotod: Nõmmel peatati ebaseaduslik raie

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme linnaosa valitsuse ja mupo töötajad peatasid täna aadressil Kalda 5 toimunud ebaseadusliku puude raie. 

Linnaosavalitsust informeeris võimalikust rikkumisest tähelepanelik kodanik. Raietöödele pandi piir mõned tunnid pärast tööde alustamist.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on esialgsel vaatlusel maha võetud umbes 15 puud, mille langetamiseks oleks olnud vaja raieluba. «Võsa lõikamiseks poleks luba vaja olnud, aga maha saetud puude seas oli ka jämedamaid kui kaheksa-sentimeetrise rinnasläbimõõduga remmelgaid, mände ja kaski. Tööde tegija oleks pidanud enne tööde alustamist veenduma, et kinnistu omanikul on vajalikud load olemas. Tallinna metsavaht-dendroloog annab hinnangu, kui suur kahju on tekitatud,» selgitas Šillis.

Kinnistul jätkub võsalõikus, kuid ebaseadusliku raie osas alustas munitsipaalpolitsei menetlust. Nõmme linnaosa valitsus tänab tähelepanelikku kodanikku, kes rikkumisest teada andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles