Fotod: Tallinnas Vabaduse väljakul rööviti R-kioskit (10)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palub abi, et leida mees, keda kahtlustatakse Tallinnas Vabaduse väljakul toime pandud röövimises.

Laupäeval, 23. detsembri õhtul kella 20 ajal said politseinikud väljakutse Vabaduse väljakule. Esialgsetel andmetel sisenes tundmatu mees Vabaduse väljaku R-kioskisse ning kurikaga ähvardades nõudis kassapidajalt raha. Mees lahkus sularahaga. Esialgsetel andmetel rööviti 150 eurot. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Röövimises kahtlustatav mees võis olla umbes 40-45 aastane, 175 cm pikk ja tüsedama kehaehitusega. Seljas võis mehel olla tumesinist värvi jope või kapuutsiga pusa ning jalas tumedad püksid. Mehe nägu kattis röövi toimepanemise hetkel suusamask ning ta võis kanda sinist värvi kõhukotti. Ta rääkis eesti keeles.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhtivuurija Hisko Vares palub kõikide inimeste abi mehe tuvastamisel. «Palume kõigil, kes juhtusid nimetatud ajavahemikul nägema kirjeldusele vastavat meest vanalinna suunas liikumas, anda sellest politseile teada. Iga infokild on abiks, et kahtlustatav tabada,» rõhutas Vares.

Oma tähelepanekutest palutakse teada anda Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 5690 4272.

Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri kriminaalbüroo röövigrupp ja juhib Põhja Ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles