15-aastane Maria-Aleksandra on leitud

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria-Aleksandra lahkus kodust teadmata suunas 27. detsembril kella 14.00 paiku ning ei ole tänaseni koju naasnud.
Maria-Aleksandra lahkus kodust teadmata suunas 27. detsembril kella 14.00 paiku ning ei ole tänaseni koju naasnud. Foto: PPA

Üleeile kodunt lahkunud 15-aastane Maria-Aleksandra on leitud ja temaga on kõik korras.

«Annan teada, et Maria-Aleksandra on leitud ning temaga on kõik korras,» teatas Politsei- ja Piirivalveamet pressiteate vahendusel.

Tüdruk lahkus kodust teadmata suunas 27. detsembril kella 14 paiku ega ole tänaseni koju naasnud.

Politsei andmetel võib tüdruk liikuda Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel, kuid ei saa välistada ka teisi piirkondi.

Maria-Aleksandra on 164 cm pikk, keskmise kehaehitusega ja blondeeritud poolpikkade juustega. Kodust lahkudes oli tal jalas sinised teksapüksid ja sinised poolsaapad, seljas tumepunane jope ja kaelas tumepunane sall mustade triipudega. Tal ei ole kaasas mobiiltelefoni.

«Politseinikud on suhelnud tüdruku lähedastega ja kontrollinud tema võimalikku viibimiskohta, kuid paraku ei ole tüdrukut leitud. Kõigil, kellel on Maria-Aleksandra asukoha kohta informatsiooni, palume teada anda häirekeskuse numbril 112,» teatas Põhja prefektuur pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles