Fotod: roolijoodik rammis laternaposti, mis kukkus liinibussi peale

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 14.38 sai politsei teate, et sõiduauto BMW sõitis Kärberi tänaval vastu tänavavalgustusposti, mis kukkus liinibussi peale.

Autojuht jooksis pärast õnnetust minema, kuid ta saadi läheduses olnud inimeste abil kiiresti kätte. Alkoholijoobe tunnustega juht oli õnnetuses saanud kergemaid vigastusi ning ta toimetati politseisse. Bussis viibinud inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Praegu on sündmuskohal kraana, mis tõstab posti bussi pealt maha.

Politsei operatiivjuht Urmet Tambre tänas kõiki inimesi, kes andsid infot põgenenud juhi liikumissuuna ja välimuse kohta. «See andis politseile võimaluse õnnetuse põhjustanud sõidukijuht koheselt tabada. Kõiki asjaolusid arvestades oli tegemist õnneliku õnnetusega. Kui see post oleks kukkunud näiteks bussi aknasse, oleksid tagajärjed võinud olla hulga tõsisemad,» lausus Tambre.

«Joobes juhtimine ohustab kõiki teisi liikluses osalejaid. Kutsun kõik inimesi üles politseid teavitama alati, kui näete liikluses ebakindlalt liikuvat sõidukit või kui näete kedagi joobnuna autorooli istumas,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles