Galerii: kadunud eakat meest otsivad nii koerad kui ka droon

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue aasta teisel päeval jäi Tallinnas kadunuks 80-aastane mees, keda täna otsiti Männiku karjääride kandis. Lisaks politseile tulid otsingutele appi vabatahtlikud reservpäästerühmast.

Lähedastelt saadud info põhjal võis mees minna Männiku karjääride juurde, seetõttu kogunesid täna kell 10 Männikul Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuhi juhtimisel korrakaitsjad ja reservpäästerühma vabatahtlikud, et alustada maastikuotsingutega, teatas Põhja prefektuur.

Otsingutel osales kuus politseinikku ning 12 vabatahtlikku, kes kammivad läbi Männiku karjääride vahelist ala, lähedalasuvaid järvesid ning sealseid äärealasid (Raku järv, Männiku järv jt).

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Pirko Pärila sõnul on otsimine maa-alal võrdlemisi keeruline, sest paljud kohad on jalgsi raskesti ligipääsetavad. «Oleme appi võtnud reservpäästerühma ATV, et keerulisematesse kohtadesse ligi pääseda,» rääkis Pärila.

Otsingul kasutatakse ka politsei drooni, mille abil saab näha suuremat pilti ning kontrollida jalgsi läbimatuid kohti.

Kadunud Heldur
Kadunud Heldur Foto: PPA

Heldur lahkus oma kodust Mustamäelt 2. jaanuaril kella 11 paiku ning tema asukoht on senini teadmata.

Mees on umbes 180 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Seljas oli tal sinakashall tuulejope, jalas hallid dressipüksid ja rohelised kummikud ning peas sinine fliismüts.

Helduril ei ole kaasas mobiiltelefoni ega dokumente.

Info mehe kadumisest on edastatud kõikidele piirkonnas olevatele patrullidele. Korrakaitsjad kontrollisid mehe kodukanti, Harku järve ümbrust ning lähedalasuvaid parke, kuid seni pole teda leitud.

Politsei palub kõigil, kes näevad kirjeldusele vastavat meest, anda sellest teada häirekeskusele hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles