Tallinnas sai 15-aastane poiss vingumürgituse (3)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi
Kiirabi Foto: Elmo Riig

Põhja-Tallinnas sai kolmapäeval vingugaasimürgituse 15-aastane noormees, korteris käinud kolm meedikut pöördusid halva enesetunde pärast tervisekontrolli.

Kolmapäeval kella 21.25 ajal teatati hädaabinumbrile, et Tallinnas Angerja tänava korteris hakkas 15-aastasel noorel mehel halb ja ta kukkus vannitoas kokku, teatas Põhja päästekeskus. Noormehe leidis tema ema, kes kiirelt kutsus abi ja avas aknad. Nii noormees kui ka tema ema viidi tervisekontrolliks haiglasse. Samuti pöördusid tervisekontrolli selles korteris käinud kolm kiirabibrigaadi liiget, kes tundsid end halvasti.

Tegu on juba teise viimastel päevadel Põhja-Tallinnas juhtunud vingugaasiõnnetusega.

31. detsembri keskpäeval toimetati Tallinnas Erika tänava korterist haiglasse vingugaasimürgistuse kahtlusega laps, kes gaasiküttega majas duši all kokku kukkus, edastas Põhja päästekeskus. Kohapeal tuvastati mõõteseadmete abil gaasileke. Õnnetuse arvatav põhjus on gaasiboileri rike.

1. jaanuarist on Eestis kohustuslik paigaldada vingugaasiandur kõikidesse eluruumidesse, milles asub korstnaga ühendatud gaasiseade. Eelkõige on sellised seadmed gaasil töötavad veesoojendid.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles