3D-kujudega Lego festival jõuab esmakordselt Eestisse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lego festival.
Lego festival. Foto: Lego

19. jaanuaril avatakse Rocca al Mare kaubanduskeskuses LEGO® festival, mis toob Eestisse eri suuruses Lego 3D-kujud, suured Lego maketid, laste mängu- ja ehitamisalad ning võistlused.

Cityconi eestvedamisel esmakordselt Eestis esitletavate Lego kujude kõrgus ulatub kahe ja poole meetrini. Tegu on spetsiaalselt Legolandi jaoks disainitud rändnäitusega, mis saabub Eestisse Slovakkiast ja liigub Tallinnast veebruari alguses edasi Soome. Festivalil esitletakse inimsuuruses ja -kaalus 3D-kujusid, väljapanekuid ja makette Lego sarjadest, filmidest ja multikatest, samuti on avatud mängualad, kus korraldatakse nädalavahetuseti võistlusi ja viktoriine.

Lego festival
Lego festival Foto: Lego

«Meelelahutus ja interaktiivsed tegevused mängivad kaubanduskeskuse külastamisel üha tähtsamat rolli,» rääkis Rocca al Mare ja Kristiine keskust haldava Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops. «Lego festival on unikaalne, põnev ja äratundmisrõõmu pakkuv meelelahutus igas vanuses inimestele. Muu hulgas esitletakse festivalil Lego ehitaja ja koomiku Dirk Denoyelle näitust tuntud inimestest ja tegelaskujudest.»

Festivali näituse ekspositsioon, mis koosneb sadadest tuhandetest Lego ehitusklotsidest ja kaalub sadu kilogramme, jõuab Eestisse kahe rekaga ning selle panevad Rocca al Mare keskuses üles üheksa spetsialisti. Näitusel on esindatud 21 suurt 3D-kuju, mitu maketti ning kaheksa belglasest koomiku ja Lego ehitaja Dirk Denoyelle kätetööna valminud tuntud tegelaskuju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles