Linnavalitsus otsib kaasamisnõunikku (4)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasamisvaldkonda juhib linnavalitsuses abilinnapea Züleyxa Izmailova. Peale selle hakkab kaasamise teemaga tegelema veel üks linnavalitsuse nõunik.
Kaasamisvaldkonda juhib linnavalitsuses abilinnapea Züleyxa Izmailova. Peale selle hakkab kaasamise teemaga tegelema veel üks linnavalitsuse nõunik. Foto: Erik Prozes

Linnavalitsus otsib kaasamise valdkonna nõunikku, kes hakkab tööle mitte kaasamisvaldkonda juhtiva abilinnapea Züleyxa Izmailova, vaid linnavalitsuse nõunikuna.

Samuti tõi koalitsioonilepinguga keskkonna- ja kaasamisvaldkonna abilinnapeaks saanud Eestimaa Roheliste esimees Züleyxa Izmailova endaga linnavalitsusse kaasa erakonna juhatuse liikmed Olev-Andres Tinni ja Aleksander Laane. Esimesest sai  abilinnapea nõunik, teisest referent.

«Kaasamine ongi eraldi töövaldkond. Meil on hulgaliselt infrastruktuuri- ja muid projekte tulekul ja vaadates praegu linnavalitsuses toimuvat jätkub siin tööd nii praegustele abilinnapea büroo töötajatele kui ka uuele nõunikule,» ütles linnavalitsuse nõunik Priit Simson.

«Rohelised on toonud kaasamise teema linnavalitsusse. Minu ja Aleksander Laane töölepingud on tähtajalised ning lõpevad koos abilinnapea Izmailova volitustega. Kaasamisvaldkonna nõunik aga saab olema alaline ametikoht, nii nagu on nõunike Jüri Kuuskemaa või Juhan Paadami ametikohad. Meie soov on see, et kaasamisprotsess oleks stabiilne ja jätkuks ka siis, kui Rohelised on võibolla linnavalitsusest lahkunud,» rääkis Tinn.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles