Linnaosavalitsuse osakond kolib munitsipaalpoe majast ära

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpood Punasel tänaval.
Munitsipaalpood Punasel tänaval. Foto: Toomas Tatar

Lasnamäe linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna sotsiaaltoetuste talitus kolib aadressile Mahtra 48.

Sotsiaaltoetuste talitus kolib aadressile Mahtra 48, kus alustatakse inimeste teenindamist 21. jaanuaril. Vastuvõtt aadressil Punane 48A toimub kuni 16. jaanuarini. Seoses kolimisega18. jaanuaril vastuvõttu ei toimu, teatas linnaosavalitsus.

Juba pikemat aega Lasnamäe elanikud pöördunud  sotsiaalhoolekande osakonda palvega, et sotsiaaltoetuste talitus toodaks tagasi Mahtra tänava kliendikeskusesse.

Sotsiaaltoetuste kliendikeskuse peamiseks tegevuseks jääb inimeste nõustamine sotsiaaltoetuste küsimustes. «Alates 22. jaanuarist saavad Lasnamäe elanikud täita oma taotlusi ja pidada nõu meie spetsialistidega mugavamates ja renoveeritud ruumides aadressil Mahtra 48. Meie töötajad on alati valmis aitama raskustesse sattunud inimesi ja peresid,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva.

Uue keskuse vastuvõtuajad jäävad samaks: esmaspäeval kella 9–12 ja 14–17.30, teisipäeval ja neljapäeval kella 9–12 ja 14–16.30. Sotsiaaltoetuste talituses toimub teenindamine eelregistreerimise alusel, mis võimaldab elanikel broneerida endale sobiv aeg. Sobiva vastuvõtu kellaaja ja kuupäeva saab broneerida infonumbril 645 7770.

Aadressile Punane 48A on planeeritud Toidupanga kolimine, kus hakkab toimuma toidu jaotamine ja ladustamine. Abilinnapea Tõnis Mölder rääkis täna samuti Toidupangale ruumide andmisest Punasel tänaval, kuid ütles, et linnavalitsus pole munitsipaalpoe osas veel ühtset seisukohta kujundanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles