Tallinna Kesklinna vanema asetäitjaks sai Anu Aus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Aus.
Anu Aus. Foto: Kesklinna valitsus

16. jaanuarist töötab Tallinna Kesklinna vanema asetäitjana senine abilinnapea nõunik Anu Aus.

Varem on Aus olnud õpetaja Audentese lastekoolis ja lasteaias Pallipõnn. 2012. aastal lõpetas ta Tallinna Pedagoogilise Seminari lasteaiaõpetaja kutsega ja praegu õpib Tallinna Ülikooli sotsiaaltöö magistrantuuris. Aastatel 2013–2017 oli Aus sotsiaalala abilinnapea abi, eelmisest aastast aga kommunaalala abilinnapea nõunik. Kesklinna valitsuses saab tema vastutusalaks sotsiaal- ja kultuuritöö, teatas Kesklinna valitsus.

«Hea meel on, et saan anda oma panuse nii Kesklinna sotsiaalhoolekande kui ka kultuurivaldkonna arendamisse,» ütles Anu Aus. «Hindan kõrgelt konstruktiivset koostööd inimeste ja ametite vahel ning loodan saavutada usalduslikud suhted.»

Kesklinna vanem Vladimir Svet märkis: «Anu toob värskust ja uut energiat linnaosa sotsiaal- ja kultuurielu juhtimisse. Kui lisada vanema teise asetäitja Jüri Lumbi kogemus ja töökus, siis on olemas kõik vajalik, et juhtida Kesklinna arengut ajakohaselt ja tasakaalustatult.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles