Ulata oma abikäsi: tulekahju röövis nõmmekate headelt abilistelt kodu (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Nõmmel.
Tulekahju Nõmmel. Foto: Nõmme päästekomando

Paljude Nõmme elanike kala- ja marjahaldjat Marily Martinsoni ja tema kahelapselist perekonda tabas teisipäeva ööl kohutav õnnetus – nende Vabaduse puiesteel asuv kodu langes tuleroaks. Nüüd on igasugune abi teretulnud.

«Meil pole enam midagi. Ma ei jõua hetkel kõigile vastata. Käidi just kohapeal ja selge on nüüd see, et taastada pole enam võimalik. Pea on nii tühi ega suuda kuidagi alustada,» kirjeldab šokis Marily sotsiaalmeedias kujunenud olukorda.

Ühtlasi tänab ta kõiki, kes on juba hätta sattunud perele abi pakkunud. Facebooki nõmmekate rühmas on paljud inimesed valmis abivajajatele andma rõivaid, jalatseid, toidunõusid ja muud hädavajalikku, samuti tegema rahalisi annetusi.

Ehkki Nõmme linnaosa valitsus annab perekonnale ajutise elamispinna, on igasugune muu abi jätkuvalt oodatud. «Kes saab natuke rahaliselt abistada, oleme siiralt, südamest tänulikud,» ütleb Marily ning lisab oma pangaarve andmed: MARILY MARTINSON EE422200001101151585.

Marilyga saab ühendust võtta Facebooki nõmmekate grupi kaudu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles