Galerii: Sõle spordikeskuse kaarhall vajus kokku (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu tänast vajus Tallinnas kokku Sõle spordikeskuse kaarhall. 

Hall vajus kokku öösel, kui ühtegi treeningut ei toimunud. Päevasel ajal treenivad hallis Eesti jalgpalliklubid.

Sõle spordikeskuse juhataja abi ütles, et õnnetuse hetkel oli kaarhall inimestest tühi. «Kokku ei kukkunud oktoobris avatud spordikeskus, vaid jalgpallihall,» täpsustas ta. 

Kui Sõle spordikeskuse juhataja Toomas Ristlaan hommikul kell seitse aasta tagasi avatud kilehalli juurde jõudis, märkas ta, et see on oma tavapärase kuju kaotanud. Ristlaan ütles, et hall hakkas kokku kukkuma öösel kell viis.

Ristlaane sõnul purunes kaks ankrut, mis trosse betooni küljes kinni hoidsid.

«Nii rebenes kile maha ja kilehall kaotas vajaliku rõhu. Praegu seisan ma siin sees ja pumpan rõhku peale, et kile täitsa alla ei kukuks ja katki ei läheks,» andis Ristlaan hetkeolukorrast ülevaate.

Ristlaane selgituste järgi pole spordikeskuse inimestel võimalik halli päästa. «Hommikul proovisime kümnekesi seda parandada, aga mis sa ikka teed. Hall kukub vaikselt kokku. Viime väravad välja ja siis laseme sel omasoodu maha vajuda,» ütles ta.

Ristlaan kinnitas, et nemad halli parandustööde eest maksta ei kavatse. «Meil on kaheaastane garantii ja juba andsime Sloveenia meestele teada, et nad selle asja korda teeksid,» ütles Ristlaan.

Sõle spordikeskuse juhataja ütles, et loodetavasti saavad lapsed juba paari nädala pärast hallis taas jalgpalli mängida. Praegu on hallis treeningud peatatud. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles