Politsei palub Järvevana teel juhtunud raske liiklusõnnetuse pealtnägijate abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai neljapäeval teate liiklusõnnetusest Tallinnas Järvevana teel, kus sai viga kaks inimest. Politsei palub juhtumit pealt näinud inimestel korrakaitsjatega ühendust võtta.

«Sõiduauto sõitis Veerenni ristmikul suunaga Mustamäe poole vastu posti. Õnnetuse tagajärjel sai kaks inimest viga. Kiirabi toimetas raskelt viga saanud juhi haiglasse,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik.

Esialgsetel andmetel sõitis Ford Focus Järvevana teelt välja ja põrkas kokku tänavavalgustuspostiga. Autot juhtinud 62-aastane mees sai raskelt viga.

Mehe täpsed vigastused ja võimalik joove selguvad haiglas. Kaasreisija, 59-aastane naine toimetati haiglasse kontrolli. Selleks, et meedikud saaksid juhile esmaabi osutada, pidid sündmuskohale reageerinud päästjad juhi autost välja lõikama. Teelõik, mille suurimaks lubatud sõidukiiruseks oli 70 km/h, oli õnnetuse hetkel kaetud soola ja lume seguga.

Politsei palub, et õnnetust vahetult pealt näinud inimesed pöörduksid korrakaitse poole, helistades selleks numbrile 612 3000 või saates e-kirja pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles