Veeavarii Sõle spordikeskuses on likvideeritud, kaarhall saab korda veebruaris

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõle spordikeskuse lagi hakkas läbi laskma.
Sõle spordikeskuse lagi hakkas läbi laskma. Foto: Madis Sinivee

Eile Sõle spordikeskuse fuajees tekkinud veeavarii likvideeriti operatiivselt ning spordikeskus jätkab tööd tavapärases rütmis. Möödunud nädalal kokku vajunud kaarhall pannakse püsti hiljemalt veebruari keskpaigaks.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul oli eilse spordikeskuse fuajee veeavarii põhjuseks teisel korrusel veetorude ühenduskohas üks korralikult kinnitamata veetoru. «Töötajate kiire reageerimine hoidis ära veel hullema olukorra ning remondimehed likvideerisid kiiresti avarii põhjuse,» märkis Belobrovtsev.

Abilinnapea sõnul käis eile, 21. jaanuaril eelmisel nädalal kokku kukkunud pneumohalli pärast kohal ka Sloveenia firma Duol esindaja. «Pneumohall purunes tõenäoliselt tehnilise rikke tõttu, ehkki lõplikku raportit meil veel ei ole. Ent firma esindaja andis meile lubaduse, et veebruari alguses alustatakse parandustöödega ning selleks vajalikud detailid on neil juba tellitud,» täpsustas Belobrovtsev.

Pneumohalli remonditööd võivad kesta umbes 6–10 päeva, seega peaks veebruari esimesel poolel hall püsti saama ning treeningud selles jätkuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles