Pirita majandusgümnaasium tähistab 69. sünnipäeva

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita majandusgümnaasiumi õpilased rongkäigul.
Pirita majandusgümnaasiumi õpilased rongkäigul. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Täna hommikul tähistas Pirita majandusgümnaasium 69. sünnipäeva tõrvikurongkäiguga Pirita kloostri varemetest kuni gümnaasiumini.

Pirita linnaosa vanem Alina Tubli avas pidustused tervitussõnadega ning andis kooli juhtkonnale kindlustunde, et linnavalitsus peab gümnaasiumi jätkamist oluliseks.

«Koolidirektor Toomas Pikhof on teinud oma ametiajal suurepärast tööd. Õpilaste arv on kasvanud, lapsevanemad on rahul ning rahva suust on kuulda vaid kiidusõnu. Kohtusin eile haridusvaldkonna abilinnapea Vadim Belobrovtseviga, kes kinnitas, et Tallinna linnavalitsuse jaoks on Pirita majandusgümnaasiumi jätkamine oluline. Abilinnapea plaanib lähiajal kooli külastada ning juhtkonnaga edasistest arenguplaanidest vestelda,» kinnitas Tubli.

Linnaosavanem leiab, et tulevikus võiks Pirita majandusgümnaasium tõusta üheks eliitkooliks. «Pirita majandusgümnaasium avas sel õppeaastal gümnaasiumis lisaks majanduse õppesuunale ka loomeettevõtluse õppesuuna. Mõlemad valdkonnad on tänapäeval väga hinnatud ja ka hästi tasustatud. Kõik märgid viitavad sellele, et lähiaastatel on meie linnaosas eliitkool,» lisas Tubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles