Esmaspäeval algab Gonsiori tänava rekonstrueerimine (7)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kesklinna valitsus

Esmaspäeval algavad Gonsiori tänava rekonstrueerimisega seotud tööd, Gonsiori tänavat esialgu siiski ei suleta.

Esmaspäeval, 5. veebruaril alustab Trev-2 Grupp AS ehitustöödega Türnpu tänaval ning Laagna teel (Gonsiori tänava ja Laagna tee ristmikust J. Vilmsi ja Laagna tee ristmikuni), mille käigus muutub liikluskorraldus. Tööd toimuvad Gonsiori tänava rekonstrueerimise käigus.

5. veebruarist lähevad remonti K. Türnpu tänav ja Laagna tee ots Gonsiori–Laagna ristmikust kuni Vilmsi–Laagna ristmikuni. Seetõttu suunatakse liiklus Laagna teelt Tartu maantee suunas mööda Lubja tänavat.

Gonsiori tänava liikluskorraldus esialgu ei muutu, sinna saab Laagna teelt teha parempöörde. Türnpu tänavalt pääseb Laagna teele mööda Vilmsi ja Vesivärava tänavat või Vilmsi ja Lubja tänava kaudu. Ehitustööde ajal jääb avatuks Türnpu tänava üks sõidurada Laagna tee suunas. Ümbersõidu saab teha ka Laulupeo tänava kaudu ning kaugemalt Peterburi tee või Narva maantee kaudu.

Ümbersõidu skeem
Ümbersõidu skeem Foto: Kesklinna valitsus

Niisugune liiklusskeem kehtib praeguste plaanide kohaselt 26. maini, misjärel algab töö Gonsiori tänava uuendamiseks. Tänav peab sügiseks saama muutsuunaraja ja paremad tingimused ühistranspordi kasutajatele. 2019. aastal järgneb põhjalik remont J. Kunderi tänaval.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles