Joodik ründas bussis tumedanahalist meest (10)

Elizaveta Fomina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera Tallinna liinibussis.
Turvakaamera Tallinna liinibussis. Foto: Eero Vabamägi

Eile õhtul sai politsei teate, et Tallinnas Sõle tänaval rünnati 21- ja 26-aastaseid mehi ning ähvardati neid ka noaga.

Teos kahtlustatavana peeti kinni 30-aastane mees, kes oli alkoholijoobes. Juhtumi asjaolude välja selgitamiseks algatati kriminaalmenetlus karistusseadustiku füüsilist vägivalda käsitleva paragrahvi alusel.

Juhtunut pealt näinud inimesed ütlesid portaalile Rus.Postimees.ee, et vahejuhtum leidis aset bussis nr 72. Tunnistajate sõnul hakkas üks mees tumedanahalist reisijat jalgadega peksma.

«Minu 12-aastane poeg istus kannatanu kõrval. See vaatepilt ei olnud meeldivate killast. Laps tuli koju jalgsi, silmis pisarad,» ütles rünnakut pealt näinud poisi isa Vladimir.

«Inimesed karjusid bussijuhile, et ta avaks uksed ja viskaks ründaja välja, aga bussijuht ei teinud midagi. Poeg hüppas esimesel võimalusel bussist välja ja läks edasi jalgsi. Ründaja aga jäi bussi,» rääkis Vladimir.

Veel üks bussis olnud reisija teatas, et agressiivne mees istus oma ohvri vastas ja ründas teda ootamatult. Tunnistaja oletas, et ründaja võis olla alkoholi- või narkojoobes.

«Politsei ei ole meiega sellel teemal ühendust võtnud. Tavaliselt teatavad ka bussijuhid kõigist sellistest juhtumitest, aga praegu ei ole midagi teatatud,» kinnitas Tallinna Linnatranspordi ASi pressiesindaja Ivo Parbus.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles