Nädalavahetusel toimub Haaberstis tulepidu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleskulptuurid ja kuuselõke Lasnamäel.
Tuleskulptuurid ja kuuselõke Lasnamäel. Foto: Eero Vabamägi

Haabersti linnaosavalitsus kutsub kõiki huvilisi laupäeval, 3. veebruaril kell 16.30 Õismäe tiigi promenaadile tulepeole.

Peomeeleolu loob Kirss Garden. Esinevad tuleartistid ja avatud on tegevuste ala noortele. Tulepeol süüdatakse tuleskulptuur, mis on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja peo lõpetab ilutulestik, teatas linnaosavalitsus.

Linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on Haaberstis tulepeost kujunenud tore traditsioon, mis toob valgust ja soojust pimedasse talveõhtusse. «Sel korral me Haabersti tulepeol kuuski ei põleta. Maagilist vaatemängu pakuvad hoopis tuleartistid ning peo käigus süüdatav tuleskulptuur. Linnaosast kokku kogutud kuuskedest tehakse aga hoopis hakkepuitu,» ütles Jürgenson.

«Tulepeo käigus ootab kõiki huvilisi ka Haabersti sotsiaalkeskus, kuhu on võimalik tiigi äärest otse läbi väravate pääseda. Sotsiaalkeskuses ootavad külastajaid põnevad käsitöö töötoad ja avatud on käsitöönäitus,» jätkas linnaosavanem.

Haabersti sotsiaalkeskuses (Õismäe tee 24) toimuv näitus ja töötoad on avatud kella 16–18. Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles