Tallinn ostis PBKsse poole miljoni euro eest kolm saadet (11)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK võttemeeskond pronkssõduri juures.
PBK võttemeeskond pronkssõduri juures. Foto: Priit Simson

Tallinna linnakantselei sõlmis lepingu kolme venekeelse saate tootmiseks ja edastamiseks BMA Estonia OÜga, kes võitis möödunud aasta lõpus välja kuulutatud riigihanked venekeelsete telesaadete «Доброе утро, Таллинн» (Tere hommikust, Tallinn), «Наша Столица» (Meie Pealinn) ja «Русский Вопрос» (Vene Küsimus) tootmiseks ja eetrisse andmiseks.

Lepingu kohaselt toodetakse ja edastatakse Pervõi Baltiiski Kanali (Eesti) programmis 220 saadet «Доброе утро, Таллинн» (Tere hommikust, Tallinn) ajavahemikul 2018. aasta 2019. aasta jaanuarini (v.a juulikuu) tööpäeviti poolte vahel kooskõlastatud graafiku järgi kolm korda päevas ajavahemikus kellal 7.00–9.10. 220 saate tootmise ja edastamise hind on 301 840 eurot.

Tallinna linna temaatikat käsitleva ning vähemalt 30 minuti pikkust venekeelset regionaalsaadet «Наша столица» (Meie Pealinn) toodetakse ja antakse Pervõi Baltiiski Kanalil (Eesti) eetrisse vähemalt 40 saadet tänavu jaanuarist detsembrini. 40 saate tootmise ja edastamise hind on 86 240 eurot.

30-minutilist venekeelset regionaalsaadet «Русский вопрос» (Vene küsimus) toodetakse ja edastatakse tänavu veebruarist-detsembrini 20 saadet, nende hind on 105 400 eurot. Lisandub käibemaks.

Kolme saate kogumaksumus on 493 480 eurot.

Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles