Jõulud läbi, aga Raekoja platsile tuuakse kuuski juurde (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna esindusjõulukuuse ümber koondatakse paarsada väikest kuuske, mis seni on kaunistanud vanalinna tänavaid, nii peaks Kesklinna vanema Vladimir Sveti sõnul moodustuma omapärane labürint.

«Meil on talv, lumi ja hulk ilusaid kuusepuid. Meil on ka lapsed, kelle jaoks ei ole südalinnas ülearu palju atraktsioone ja tegevusi. Seepärast otsustasimegi Kesklinna valitsuses pakkuda neile midagi huvitavat ja rajada jõuluaegses vanalinnas olnud kuuskedest Vastlalabürint,» põhjendas Kesklinna vanema Vladimir Svet lisakuuskede toomist Raekoja platsile.

Ta lisas, et ka tulevikus on kavas anda Raekoja platsi kuusele uusi tähendusi. «Nii püsib linnarahva pühademeeleolu pisut kauem kui kestab jõuluaeg. Sellel aastal leiab Raekoja platsi kuusk endale mitu uut elu – hiljem veel ka meiepoolse kingitusena Pirita linnaosale,» märkis Kesklinna vanem.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles