Lennujaama trammiteest üle jäänud raha läheb rööbastesse ja Haabersti ristmikule

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaama viiva trammitee ehitamisest jäi üle 12 miljonit eurot.
Lennujaama viiva trammitee ehitamisest jäi üle 12 miljonit eurot. Foto: Mihkel Maripuu

Valitsus otsustas, et Tallinna lennujaama trammitee projektist üle jäänud 12,1 miljonit Euroopa Liidu toetusraha jagamisele Haabersti ristmiku, Tapa-Narva raudtee ja Narva transiitteede projekti vahel.

Valitsuse neljapäevasel istungil olid arutlusel transpordiinvesteeringute kava muudatused ning ministrid otsustasid suunata Tallinna lennujaama trammitee projektist üle jäänud raha kolme teise projekti rahastamiseks, mis olid samuti investeeringute kavas kinnitatud, kuid nende elluviimine vajas lisa, kirjutab ERR.

Valitsus otsustas Haabersti ristmiku projekti toetada täiendavalt 1,065 miljoni euroga, et luua koos ristmiku ehitusega ka toimiv ühistranspordiraja võrgustik.

Lisaks toetati Tapa-Narva raudtee rekonstrueerimist summas 8,1 miljonit eurot ning Narva linna läbiva transiitteede projekti 2,9 miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles