Fotod: keskkriminaalpolitsei tegi Tallinna vanalinnas Dunkri tänaval läbiotsimist (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskkriminaalpolitsei uurijad sulgesid reede õhtupoolikul Tallinna vanalinnas Dunkri tänava, et teha läbiotsimist kriminaalmenetluse raames. 

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitas, et keskkriminaalpolitsei viis Dunkri tänaval kriminaalmenetluse raames läbi läbiotsimist.

Millise menetluse raames läbiotsimine toimub, polnud ei politsei ega keskkriminaalpolitsei pressiesindaja nõus avaldama enne esmaspäeva.

Samuti ei olnud nad nõus kinnitama ega ümber lükkama, kas läbiotsimine on seotud ärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjaga, millest Postimees kirjutas üleeile. Aadressil Dunkri 5, kus uurijad kohapeal viibinud Postimehe reporteri sõnul tegutsesid, asub Hirvele ja Gammerile kuuluv restoran-õlletehas Beer House.

Reporteri sõnul oli terve tänav politseilintidega suletud ning tänava mõlemas otsas seisid politseinikud. Politseiametnik ütles kommentaariks vaid, et politsei teeb oma tööd. Ta ei olnud nõus täpsustama, mis kell läbiotsimisega alustati. Delfi andmeil piirati tänav politseilintidesse juba päeval kella 13 paiku.

Kõik tänaval asuval poed ja restoranid suleti. Tänaval oli läbikäigu keeld, kuid politseinikel oli nimekiri Dunkri tänaval elavate inimeste nimedega ja kõik elanikud pääsevad dokumendi ettenäitamisel siiski oma koju.

Kella poole 20 paiku sündmuskohale jõudnud politseinik ütles reporterile, et tõenäoliselt töö varsti lõpetatakse, kuid ei täpsustanud, kui kaua veel aega võib minna. Kella 20 paiku väljus Dunkri 5 majast uurija, käes suur kott. Läbiotsimine lõpetati veidi enne kella 21.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles