Luksusbuss pidi elu päästmiseks tegema lisapeatuse Loksal

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui tavaliselt sõidab Peterburi-Tallinna liinibuss mööda Narva maanteed väikestes kohtades peatusi tegemata, siis täna öösel tuli bussil teha peatus Loksal, et inimese elu päästa.

«Öösel umbes kell neli hakkas ühe reisijal Peterburi-Tallinna bussis halb ja naine viidi Loksa haiglasse,» kirjutas Postimehe lugeja. Ta lisas, et õnneks oli bussis meditsiiniõde, kes osutas reisijale abi kuni kiirabi kohale jõudis. Kiirabi kutsus välja bussijuht.

LuxExpressist öeldi, et eile kell 23.15 Peterburist Tallinna väljunud bussis tundis üks vanemas eas reisija ennast halvasti ning talle kutsuti kiirabi. «Buss peatus Loksal ja kiirabi jõudis kohale väga kiiresti, bussijuhi hinnangul umbes viie minutiga ning haigestunud reisija jõudis meedikute hoole alla,» seisab bussifirma nimetus vastuses. Bussifirma lisas, et juhtum ei mõjunud oluliselt bussi kohale jõudmise aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles